“Medialiteracy. Alege ce consumi!”. Arena Civică te invită la workshop pe 3 iunie 2016

MediaLiteracy-2

Fluxul de informație crește pe zi ce trece și, deseori, este dificil să desprinzi din noianul de știri, reportaje, emisiuni tv și radio, articole, care dintre ele sunt manipulatorii. Iar dezinformarea și manipularea îl fac pe consumatorul de informație să-și creezi opinii eronate, iar în rezultat, să ia decizii greșite, care mai târziu pot marca întrun mod nefast viața lui, a familiei, a localității, a țării.
Arena Civică invită jurnaliștii din mass-media regională și studenții de la Facultatea de Jurnalism să participare la un workshop cu genericul “Medialiteracy. Alege ce consumi!”. Roman Șutov, unul dintre cei mai buni experți din Ucraina în domeniul mass-media și a propagandei vă va instrui cum să indentificați falsul și dezinformarea în noianul zilnic de știri. Cei mai buni participanți la workshop vor deveni parte a echipei , care va realiza un ciclu de emisiuni televizate.
Pentru a aplica, trimite-ne un mesaj cu datele de contact si un text de motivare la adresa arenacivica@gmail.com

Workshop-ul se va desfășura la Complexul Summit Events & Conference Center, Sala Londra. Adresa: str. Tighina, 49/3, or. Chișinău, MD-2001